Farmhouse dining room

Colour: 
Moss
Size: 
5.7m by 5.7m

A conservatory link from house to dining room - replacing a rotten timber structure.

This is another instance where we were replacing a rotting timber structure. In this situation it was a small conservatory that linked the main house - a classic Georgian style farm house in Berkshire - to a nearby barn conversion that acts as a dining room.

The brief was to recreate the link, and also create a larger and more practical space that could be used as an entertaining and dining space in its own right.

The building works have included specific brick detail echoing the main house, and the ridge point of the roof has been finished with the clients' own weather vane to add a personal touch.

The subtle colour makes a much larger structure remain unobtrusive.

Ask a question

Fields marked with a * are mandatory

Brochure request

Please fill in your details on this short form below to request a brochure.

If you are outside of the UK and require a printed brochure, please contact us.

 

Fields marked with * are mandatory.


If you have any problems submitting the form please call us on 01730 826900 or email us at enquiries@alitex.co.uk.

By submitting your details, you are indicating your consent to receive communications from Alitex. You can unsubscribe or edit your preferences at any time. We never share your details with anyone.

Subscribe to our mailing list

Fields marked with a * are mandatory

In submitting this form you’ll subscribe our newsletters keeping you up-to-date from time to time with our latest events, interesting projects and other related Alitex news. And don’t worry you can unsubscribe from at any time. We’ll never pass your information to third parties.